Sastojci:
2 kašike maslinovog ulja za prženje + 2 kašike
2 kašike soja sosa
sok od limete
2 fileta ribe
1/4 kašičica ljute paprike
6 tortilja
crveni kupus,
kačkavalj
ljuti sos (po izboru)
Za mango mešavinu:
1 mango, oljuštiti, bez koštice i iseckati na kockice
2/3 šolje, sveže iseckanog ananasa na kockice
biber
1 veći crveni luk iseckati na kocke
1 vezu peršuna sitno iseckati
sok od limete
Staviti fileti na foliju preliti maslinovim uljem, soja sosom i sokom od limete. Lepo umočite i ostavite u frižideru 20 min da se marinira.
Dok čekamo filete, pomešamo sve sastojke u činiji i prelijemo limetom.
Kada završimo mariniranje, na laganoj vatri stavimo tiganj, 2 kašike maslinovog ulja, propržimo ribu dok ivice ne budu zlatno žute boje.
Iscepkati na komadiće. Staviti u tortilju i dodati mango mešavinu.
Uživajte!
Pogledajte iz naše ponude kategoriju: Riblji restoran i Restorani